Dobrovoľný environmentálny koncept podniku - Boorová, Brigita, 1979-
Stratégia uplatňovania dobrovoľných nástrojov environmentálnej politiky v Slovenskej republike, jej ciele. Dobrovoľné environmentálne nástroje.