Koncepcia trvalo udržateľného rozvoja v podmienkach SR - Budinská, Lucia, 1990-
Charakteristika pojmu trvalo udržateľný rozvoj. Základné piliere trvalo udržateľného rozvoja. Vývoj stratégie trvalo udržateľného rozvoja. Národná stratégia trvalo udržateľného rozvoja na Slovensku. Hlavné indikátory trvalo udržateľného rozvoja EÚ. Súbor indikátorov Národnej stratégie SR trvalo udržateľného rozvoja.