Možnosti obnovy dynamiky rastu v krajinách eurozóny - Dujava, Daniel
Nástroje obnovy dynamiky rastu v krajinách eurzóny z pohľadu ekonomickej teórie, najmä z oblasti monetárnej alebo fiškálnej politiky s dôrazom na možnosti budovania fiškálnej únie a inštiticionálne riešenia. Inovatívne prístupy a neštandardné nástroje.