Podpora tvorby pracovných miest Slovenska a vybraných krajín EÚ prostredníctvom nástroja Horizont 2020 - Adamovský, Peter, 1990-
Rámcový program Horizont 2020, ktorého primárnou úlohou je finančne podporovať výskum, vývoj a inovácie. Analýza a porovnanie finančnej podpory z oblasti "Európa v meniacom sa svete" – inkluzívne, inovačné a reflexívne spoločnosti programu Horizont 2020 na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ.