Podpora efektívnosti a konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov v EÚ - Bukovová, Sylvia, 1959-
Program Horizont 2020 a jeho tri piliere. Zákon o malých a stredných podnikoch (Small Business Act - SBA) - ide o súbor desiatich zásad, ktorými by sa mala riadiť príprava aj realizácia politík tak na európskej úrovni, ako aj na úrovni národných politík. Ciele oboch programov.