Moderné trendy v manažmente - Čambalíková, Andrea, 1990-
Charakteristika vybraných moderných trendov a nástrojov v manažmente - systémy BSC, benchmarking, Big Data, redukovanie komplexnosti, CRM, digitálna transformácia, prieskum angažovanosti zamestnancov, manažment zmien, časový manažment, manažment spokojnosti a vernosti, programy sociálnych médií, strategické plánovanie, riadenie talentov. V dotazníkovom prieskume sa autori zameriavali na zistenie miery uplatňovania jednotlivých moderných metód a techník pri vykonávaní manažérskych funkcií v rôznych typoch organizácií pôsobiacich v rôznych odvetviach.