AACSB akreditácia - Džubáková, Martina
Akreditácia študijných programov je v súčasnosti aktuálnou témou. Štát aj školy hľadajú prijateľné postupy, ako hodnotiť a preukázať kvalitu vzdelávania. AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) je celosvetovo najväčšia sieť spolupráce v oblasti "business" vzdelávania, ktorá spája študentov, školy, akademikov a podniky do jednej vzdelávacej siete. Poskytuje medzinárodnú záruku kvality programov "busines" vzdelávania a záruku výnimočnosti dosahovanú vďaka vodcovstvu a rozvoju profesionálnych služieb. Podiel akreditácii AACSB podľa regiónov a krajín. Proces akreditácie AACSB, štandardy AACSB.