Poskytovanie investičných stimulov v Slovenskej republike: regionálny pohľad - Darmo, Ľubomír, 1984-
Analýza dostupných údajov o investičných stimuloch v Slovenskej republike. Investičné stimuly a ich dalšie funkcie. Nástroj podpory investícií sa stáva významným najmä v prípade konkurenčného boja v regiónoch s podobnými podmienkami.