Vybrané problémy implementácie priemyselnej politiky na Slovensku - Lábaj, Martin, 1982-
Priemyselná politika a historický vývoj prístupov k priemyselnej politike na Slovensku. Pretrvávajúce problémy pri jej realizácii a navrhovnie princípov k zlepšeniu v budúcnosti. Analýza jednotlivých programových dokumentov vlád a konkrétnych opatrení priemyselnej politiky a príčiny zlyhávania pri realizácii priemyselnej politiky na Slovensku.