Krízový manažment a úpadok podniku - Fedorková, Katarína
Úpadok a kríza podniku ako súčasť životného cyklu podniku. Krízový manažment ako súčasť riešenia úpadku podniku. Krízový manažment sa uplatňuje prostredníctvom neformálnych postupov, medzi ktoré patrí konsolidácia a sanácia, alebo prostredníctvom formálnych postupov, ktorými sú reštrukturalizácia, konkurz, poprípade likvidácia.