Uber zlepšil trh - Nejedlý, Tomáš
Revolúcia v doprave alebo podnikanie za hranicami zákona. Uber je na slovenskom trhu už rok a pol. Nabúral obraz o taxi preprave a otestoval prístup štátu a samosprávy k zdieľanej ekonomike. Čo priniesol Uber do Bratislavy.