Konkurenčné spravodajstvo ako nástroj budovania konkurenčnej výhody slovenských podnikov - Okruhlica, František
Aktuálne problémy slovenských podnikov pri budovaní svojej konkurenčnej výhody prostredníctvom spravodajstva z externého prostredia. Trendy v dynamickom konkurenčnom prostredí a nastavenie parametrov budovania konkurenčnej výhody. Riziká pre budúcnosť podnikov so slovenským kapitálom.