Optimalizácia procesných máp pomocou simulátora viacbodových spojení - Filanová, Jana, 1967-
Prezentácia z výstupu projektu s názvom Nové trendy v modelovaní podnikových procesov a optimalizácia procesných máp v podnikoch. Hlavným cieľom projektu je využitie efektívnych nástrojov na riešenie procesného modelovania a na základe optimalizácie procesov zlepšiť fungovanie a napredovanie akéhokoľvek typu podniku. Súčasťou projektu je vývoj optimalizačného softvéru na simuláciu modelovania podnikových procesov a optimalizáciu procesných máp. Optimalizácia procesných máp s využitím simulátora na báze evolučných algoritmov môže pomôcť eliminovať nepotrebné činnosti a podprocesy, a dokáže tak zefektívniť celý proces a skrátiť celkovú dobu procesu.