Školská integrácia z pohľadu žiakov obchodných akadémií - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Názory a postoje žiakov obchodných akadémií k procesu integrácie na strednej škole a k integrovaným jedincom. Začlenenie do majoritnej spoločnosti, ktorá by ich tolerovala a v ktorej by plnohodnotne mohli žiť. Myšlienka integrácie, ktorá sa premietla aj do podmienok nášho školstva.