Analysis of Plastic Deformation of Double Reduced Sheets - Spišák, Emil
Príčiny a účinky plastickej deformácie dvojito redukovaných plechov pri jednoosovom a dvojosovom zaťažení. Podrobne analyzovaná špecifická nehomogenita a lokalizácia plastickej deformácie. Mikroštruktúra deformácií materiálu.