Pedagogická prax v pregraduálnej príprave učiteľov - Orbánová, Darina
Pedagogická prax je neoddeliteľnou súčasťou pregraduálnej prípravy učiteľov a premostenie medzi teoretickou a praktickou prípravou. Identifikácia funkcií a úloh pedagogickej praxe v rámci učiteľského vzdelávania a rozvoj profesijných kompetencií budúcich učiteľov.