Korporátne riziká v európskom prostredí - Harumová, Anna, 1955-
Nadnárodné spoločnosti ako aktéri finančného trhu sú vystavené rozmanitým typom rizík, ktoré môžeme klasifikovať ako obchodné a neobchodné riziká. Kľúčové rizikové faktory korporácií v európskom prostredí. Manažment rizík.