Aktivizujúce vyučovacie metódy vo výučbe ekonomických predmetov - Šlosár, Rudolf
Vyučovacie metódy patria k nemateriálnym vyučovacím prostriedkom, ktoré výrazným spôsobom ovplyvňujú úroveň a kvalitu výchovno-vzdelávacieho procesu. Správny výber vhodnej vyučovacej metódy a zabezpečenie úrovne a kvality pedagogického procesu. Pedagogické majstrovstvo a pripravenosť učiteľa.