Cloud přináší nové možnosti i v logistice - Kotora, Bohumír
Cloudové riešenia sa uplatňujú v celej oblasti logistiky, či už ide o riadenie skladu, vozíkov, dopravy alebo časových okien. K najväčším výhodám tohto modelu patrí flexibilita, škálovateľnosť a nižšie náklady.