Podnikanie v rámci jednotného európskeho trhu - Hrušovská, Dana, 1964-
Historický vývoj budovania Jednotného európskeho trhu. Možnosti a problémy jednotného európskeho trhu a jeho vplyv na podnikanie. Jednotný digitálny trh v Európe