<The> Paradoxes of creativity management - Kačerauskas, Tomas
Perspektívy kreativity a inovácií v manažmente. Kreatívny manažment. Charakteristiky a dopad kreativity na organizácie. Definície inovácií v kontexte s manažmentom.