Modifikovaná diagnostická metóda VID - Čmelík, Ján
Diagnostikovanie organizačnej kultúry v nadnárodných spoločnostiach s ohľadom na zistenie súčasného a želateľného stavu organizačnej kultúry, osobitosti organizačnej kultúry v nadnárodných spoločnostiach a poskytnutie komplexných návodov na riadenú zmenu organizačnej kultúry. Diagnostická metóda VID a osobitosti organizačnej kultúry v multikultúrnom prostredí.