Japonská jaderná energetika po roce 2011 - Wygrisová, Dominika
Havária v jadrovej elektrárni Fukušima sa stala nielen najväčšou podobnou nehodou od Černobylu v roku 1986, ale tiež predzvesťou veľkých zmien. Týkajú sa japonskej, ale aj do istej miery aj svetovej atómovej energetiky.