Ďůsledky zvýšení evropského cíle energetické účinnosti pro ČR - Hájek, Martin
Nová energetická stratéga Európskej únie kladie značný dôraz na ciele v oblasti energetických úspor. Európska komisia ich oproti pôvodným plánom navýšila, čo sa predraží. Ciele energetických úspor.