Špecifiká marketingového mixu vysokej školy - Drábik, Henrich
Analýza nástrojov marketingového mixu, špecifických pre oblasť vzdelávania. Manažment vysokej školy pri napĺňaní marketingovej stratégie a ďalšie ciele súvisiace so získaním konkurenčných výhod na trhu vzdelávania či rozvoja vysokej školy všeobecne.