Kybernetická bezpečnost v sektoru evropské energetiky - Pejřimovský, Martin
S rastúcou digitalizáciou ekonomiky sa prehlbuje zraniteľnosť jednotlivých firiem, miest a národných štátov, ale i v sektoroch odvetví. Energetika nie je výnimkou. Kritická infraštruktúra a kybernetická bezpečnosť. Energetika a medzištátne konflikty. Kybernetické nástroje.