Measuring the economic impact of the synergies between CCIs and tourism: the case European capital of culture Kosice 2013 - Heidema, Friedrik, 1969-
Metodický rámec cestovného ruchu a meranie ekonomického dopadu kreatívneho priemyslu v oblasti cestovného ruchu, ako na národnej, tak aj regionálnej úrovni. Spôsoby, ako merať ekonomický dopad na miesto určenia prostredníctvom väzieb medzi CCI a cestovným ruchom. Priame a nepriame ekonomické dopady na regionálnu ekonomiku.