Špecifiká právnych foriem v kontexte legislatívnych zmien - Kissová, Jana, 1979-
Obchodný zákonník zaviedol nové právne formy - Jednoduchá spoločnosť na akcie (j.s.a), Akciová spoločnosť s premenlivým základným imaním, Spoločnosť v kríze. Podstata týchto nových právnych foriem, ich ciele. Jednoduchá spoločnosť na akcie – hybridný model kapitálových spoločností.