Bezpečnostné opatrenia používateľov informačných a komunikačných technológií - Korček, František
Príspevok vyhodnocuje využívanie politiky informačnej bezpečnosti podnikmi v krajinách EÚ, analyzuje stratu dôverných dát podnikov, určuje úrovne školení bezpečnostného povedomia a identifikuje štyri významné oblasti bezpečnostných opatrení zamestnancov ako používateľov IKT. Začlenenie týchto oblastí do politík informačnej bezpečnosti a dodržiavanie a aktualizovanie pravidiel v jednotlivých skupinách zvyšuje informačnú bezpečnosť podnikov na primeranú úroveň.