Through the looking glass of your mind: welcome to the not so distant nor utopian stirring future of marketing - Hudec, Martin
Neuromarketing je disciplína, ktorá si kladie za cieľ využiť poznatky o mozgu a jeho fungovanie k účinnejšej marketingovej stratégii. Vývoj a zobrazovacie metódy neuromarketingu používané na zachytenie mozgovej aktivity. Etika a ochrana osobných údajov pri meraní mozgovej aktivity.