Ďalšie profesijné vzdelávanie v podniku z pohľadu vybraných spôsobov organizácie vzdelávania - Matulčíková, Marta, 1964-
Prezentácia významnosti organizačnej stránky vzdelávania. Parciálne výsledky výskumu.