Historický vývoj kúpeľníctva a wellness - Mrkvová, Katarína
História kúpeľníctva, z ktorého sa neskôr odčlenil smer wellness. Historický prierez je v chronologickom slede od staroveku, cez stredovek, novovek až po odčlenenie wellness najskôr vo svete a potom konkrétne na Slovensku.