Personálny kontroling v podniku cestovného ruchu - Pachingerová, Mária
Úlohy a úrovne personálneho kontrolingu. Základné nástroje personálneho kontrolingu. Charakter práce a produktivita práce v gastronomických a ubytovacích podnikoch. Produktivita práce v gastronomických a ubytovacích podnikoch.