Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave
Nové a inšpiratívne myšlienky, ktoré posúvajú hranice existujúceho vedeckého poznania. Medzi hlavné oblasti patrí dynamika rozvoja cestovného ruchu, efektívnosť služieb, podnikateľské aktivity, ekonómia, obchod a marketing.