<The> Principle of the influence of social conditions on the foundation and development of cooperatives - Bartoš, Adam
Zakladanie prvých úverových družstiev. Vývoj úverových družstiev v rokoch 1894-1918. Družstevné teórie a princípy. Súčasná odvetvová štruktúra družstiev na Slovensku vo vybranom období.