Komparácia podnikateľského prostredia krajín podľa vybraných indexov - Karelová, Klaudia
Preskúmanie podnikateľského prostredia svetovej ekonomiky podľa vybraných indexov. Analýzy jednotlivých indexov zaoberajúcich sa kvalitou podnikateľského prostredia a podmienky pre podnikateľov krajín V4.