Aplikácia inovatívneho marketingu v podmienkach rurálneho maloobchodu - Kupkovičová, Patrícia
Rôznorodý mix metód priameho marketingu používaný farmármi a úroveň inovácií a kreativity farmárskych maloobchodníkov. Aplikácia inovatívneho marketingu v rurálnom maloobchode. Priamy marketing a rozvoj rurálnych oblastí.