Podniky cestovného ruchu v Podunajskom regióne a ich úloha v udržateľnosti destinácie - Markovičová, Laura
Udržateľný cestovný ruch má prispievať k ochrane životného prostredia, zvyšovaniu kvality života, k spokojnosti návštevníkov a zabezpečeniu priaznivých ekonomických výsledkov. Podpora spotreby účastníkov, budovania infraštruktúry a skvalitnenie úrovne služieb cestovného ruchu.