Zvýšenie kvality služieb distribučného kanála zavedením inovatívnej dodávateľskej služby "zajtra alebo zadarmo" - Mruškovičová, Juliana
Inovácie v rámci logistickej a distribučnej činnosti firiem vo všeobecnosti. Konkrétna služba garancie dodania tovaru do 24 hodín, v opačnom prípade zdarma, ktorá je inovatívna a predstavuje silnú motiváciu pre zákazníka a veľkú konkurenčnú výhodu pre dodávateľa.