Post-communist Financial and Economic Development: Cluster Analysis of Selected Countries - Reiff, Marian, 1978-
Rozdiely sociálneho a ekonomického rozvoja v dvadsiatich ôsmich postkomunistických krajinách na základe makroekonomických ukazovateľov Svetovej banky vo vybraných krajinách za roky 2000-2014.