<The> Potential of migrants' integration in the Federal Republic of Germany and the Kingdom of Sweden - Dancáková, Ivana
Potenciál integrácie migrantov do spoločnosti v Nemecku a vo Švédsku. Porovnanie integračného potenciálu na základe analýzy multikulturálneho prístupu, indexu multikultúrnej politiky, integrácie a segregácie.