Six Sigma implementation in railway transport services - Nedeliaková, Eva
Možnosti používania Six Sigma v železničnej doprave, pričom Six Sigma sa stane neoddeliteľnou súčasťou kultúry v železničných spoločnostiach. Významným krokom k realizácii Six Sigma je školenie zamestnancov.