<The> Important role of crude oil in the quality of life in selected countries - Chmelová, Michelle
Popis merania dôležitosti ropy pre kvalitu života vo vybraných krajinách (OPEC). Hrubý domáci produkt na obyvateľa. Analýza produkcie ropy v OPEC. Globálne požiadavky na ropu rastú dlhodobo.