Aktuálny trend marketingovej komunikácie ubytovacích zariadení na Slovensku - Ralbovský, Andrej, 1991-
Význam a postavenie marketingovej komunikácie v oblasti poskytovateľov ubytovania. Manažment značiek a podnikov v cestovnom ruchu a zvyšovanie konkurencieschopnosti. Poskytovanie ubytovania a služieb s tým spojených je súčasťou terciárneho sektora.