Výkonnosť malých a stredných podnikov v krajinách V4 v pokrízovom období - Lukáč, Jakub, 1992-
Stav a vývoj malých a stredných podnikov v Európe. Výkonnosť malých a stredných podnikov v krajinách V4. Pridaná hodnota MSP krajín V4 v nefinančnom sektore. Podiel počtu zamestnaných v segmente MSP v krajinách V4 v nefinančnom sektore. Napriek neporovnateľne lepším výsledkom za uplynulé roky, stále mnoho z európskych malých a stredných podnikov nedosahuje hodnoty z rokov spred krízy.