Start-ups in Chile - Janubová, Barbora, 1991-
Chile je jednou z najinovatívnejších ekonomík Latinskej Ameriky. Chilská vláda implementovala programy podpory sturt-upov a ich expanziu do cudziny. Prekážky sturt-upov v novodobom podnikaní. Konkrétny príklad úspešného sturt-upu - potravinovej spoločnosti Algramo.