Názory slovenských spotrebiteľov týkajúce sa geneticky modifikovaných potravín - Rogovská, Vanda
Geneticky modifikované (GM) potraviny sú potraviny pozostávajúce alebo obsahujúce geneticky modifikované organizmy (GMO). Aktuálne povedomie obyvateľov Slovenskej republiky o GMO. Znalosti spotrebiteľov o týchto produktoch a ich názory na viaceré vyjadrenia týkajúce sa GM potravín.