Mobilné zdravotníctvo a digitálny spotrebiteľ - Ružička, Tomáš, 1991-
Vzhľadom k tomu, že ľudia v digitálnej ére hľadajú veľké množstvo informácií, je dôležité vybudovať silnú značku v digitálnom prostredí. Charakterizovanie spotrebiteľa v digitálnej ére. Povedomie digitálneho spotrebiteľa. Mobilné elektronické zdravotníctvo a jeho potenciál na trhu.