Sociálne inovácie v podmienkach "Industrie 4.0" - Matušovič, Martin
Dnes sa nedá jednoznačne povedať, aké zmeny Priemysel 4.0 vyvolá v oblasti zavádzania sociálnych inovácií. Autori skúmajú ako sa líšia názory respondentov a názory autorov v odbornej literatúre na obsah vybraných pojmov z oblasti klasických inovácií a sociálnych inovácií. Vnímanie sociálnej inovácie. Prienik "Priemyslu 4.0" do reálnej praxe vyvolá výrazné turbulencie v oblasti udržateľnosti sociálnych systémov (s vyznamnými dopadmi na fungovanie ekonomiky). Tlak na realizáciu sociálnych inovácií bude priamo úmerne narastať.