Export into BRIC countries - Khúlová, Lucia, 1984-
Porovnanie špecifikácie exportu tovarov do krajín BRIC (Brazília, Rusko, India, Čína), napr. vývozný obchod, vývozné stratégie (stratégie vstupu na trh, čas dodania tovaru). Dôležitosť výkonnosti transportu a logistiky v každej krajine.